ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


Louis Althusser

Για τον Μαρξ


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ |
Σάβ, 30/06/2018 - 14:05

εκδόσεις Εκτός Γραμμής / The Party Edition!


 

Την Παρασκευή 13 Ιουλίου δεν έχει προβολή ταινίας, δεν έχει συζήτηση, δεν έχει βιβλιοπαρουσίαση. Έχει πάρτι! Για τα πέντε-και-κάτι χρόνια ζωής μας, για τα δέκα λιθαράκια που έχουμε τάξει στην κοινωνική χειραφέτηση.

Από τις 9:00 μ.μ. λοιπόν –γιατί ποτέ δεν είναι νωρίς να πιεις ένα απεριτίφ– και μέχρι όσο πάει –γιατί τι να σου κάνει το απεριτίφ αν δεν ακολουθήσει ένα κοκτέιλ– οι εκδόσεις Εκτός Γραμμής δίνουν ραντεβού με φίλες και φίλους, αυτή τη φορά κάτω από τον καλοκαιρινό νυχτερινό ουρανό στον χώρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων στο Μοναστηράκι, με θέα τη στοά του Αττάλου.

Και δεν σταματάμε εδώ! Μιας που φέτος είναι χρονιά επιστροφής στον Μάη και πολύ μιλήσαμε γι’ αυτόν, είπαμε να τον δούμε και από άλλες οπτικές. Έτσι, επιστρατεύσαμε στα ντεκς τούς πλέον αρμόδιους: τον Θανάση Μήνα και τον Κώστα Σακκαλή, που θα γεμίσουν το πάρτι με σίξτιζ ρυθμούς.

Επειδή λοιπόν ο Αλτουσέρ δεν κατεβαίνει δίχως αλκοόλ, ο Φουκώ δεν λέει δίχως ντισκομπάλα, και φυσικά ο Μαρξ με τον Λένιν δεν θα έχαναν ποτέ τέτοια ευκαιρία... κάντε τα κουμάντα σας!  

 

Παρασκευή 13 Ιουλίου, μετά τις 9 μ.μ.

στον χώρο του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων [ΣΑΔΑΣ]

Βρυσακίου 15, Μοναστηράκι

 

Σας περιμένουμε!

 

 

εκδόσεις Εκτός Γραμμής

Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου, Αθήνα

 

e: [email protected]

f: /EktosGrammis

t: @ektos_grammis

www.ektosgrammis.gr/books

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

BLOG|
27/12/2019 - 12:54

Ένα σημαντικό αδημοσίευτο χειρόγραφο του Λουί Αλτουσέρ από τη δεκαετία του 1970 κυκλοφορεί στα ελληνικά και υπόσχεται μια μύηση στη φιλοσοφία για τους μη φιλοσόφους

BLOG|
31/03/2018 - 13:10

Οι εκδόσεις Εκτός Γραμμής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έκδοση δύο σημαντικών νέων βιβλίων.

BLOG|
31/05/2018 - 14:52

Henri Lefebvre, Μάης ’68: Η εισβολή της Ναντέρ στο προσκήνιο

BLOG|
01/04/2017 - 14:22

Ανάμεσα στον Λένιν και την κατεστημένη φιλοσοφία υπάρχει μια κυριολεκτικά αφόρητη σχέση: εκείνη η οποία αγγίζει την κρατούσα φιλοσοφία στο ευαίσθητο σημείο του απωθημένου της, την πολιτική.