ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


Henri Lefebvre

Η εισβολή του Μάη


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ


ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ |
Κυρ, 15/12/2019 - 15:40

Παζάρι βιβλίων των εκδόσεων Εκτός Γραμμής 2019


Πυρετώδεις προετοιμασίες λαμβάνουν χώρα στα κεντρικά των εκδόσεων Εκτός Γραμμής προκειμένου όλα να είναι έτοιμα, αλφαδιασμένα και λαμπερά για το 4o παζάρι βιβλίων, που έχει γίνει πια ο αγαπημένος τρόπος να περνάμε το τελευταίο Σάββατο της χρονιάς!

Όπου τα βιβλία των εκδόσεων Εκτός Γραμμής και τα αρχειακά τεύχη του περιοδικού μας στήνουν πηγαδάκια και απρόβλεπτες συμμαχίες με ατρόμητες ηρωίδες, σχολαστικούς ντετέκτιβ, ατίθασους στίχους, μυθιστορίες, παραμύθια και δεινοσαύρους. Σχεδιάζουν επιμελώς και με στρατηγικό βλέμμα να καταλάβουν τις βιβλιοθήκες όλων μας εξοπλίζοντάς μας ποικιλοτρόπως για τη νέα χρονιά!

Κι αν ήσασταν κι αν δεν ήσασταν καλά παιδιά τη χρονιά που πέρασε, είναι απολύτως αδιάφορο. Ευτυχώς στο γνωστό νεοκλασικό των οδών Στρατηγοπούλου & Μαυρικίου δεν έχουμε κανέναν judgmental τύπο να αποφασίζει ποια θα πάρει βιβλίο και ποιος όχι! Με αντίτιμο ανάλογο των καιρών και δυσανάλογο των αποκτημάτων, υπάρχουν βιβλία για όλες και όλους.

Και εκτός από αυτά, θα έχουμε κεράσματα να γλυκαθούμε και ποτά να ζεσταθούμε, μουσική και ⎼ως συνήθως⎼ ανεξάντλητη διάθεση για κουβέντα! Καταναλώνετε με δική σας ευθύνη· εμείς αναλαμβάνουμε μονάχα την ευθύνη να συναντηθούμε ή να ξαναβρεθούμε, να ανταλλάξουμε ιδέες και σχέδια, να αποδράσουμε για λίγο σε κόσμους παράξενους, για να τους φέρουμε στο σήμερα.

 

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου

από τις 12 το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ

στην Πολιτική-Πολιτιστική Λέσχη Εκτός Γραμμής,

Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου.

 

Σας περιμένουμε!

 

εκδόσεις Εκτός Γραμμής

Στρατηγοπούλου 7 & Μαυρικίου, Αθήνα

e: [email protected]
f: /EktosGrammis
t: @ektos_grammis
www.ektosgrammis.gr/books
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

BLOG|
27/12/2019 - 12:54

Ένα σημαντικό αδημοσίευτο χειρόγραφο του Λουί Αλτουσέρ από τη δεκαετία του 1970 κυκλοφορεί στα ελληνικά και υπόσχεται μια μύηση στη φιλοσοφία για τους μη φιλοσόφους

BLOG|
31/03/2018 - 13:10

Οι εκδόσεις Εκτός Γραμμής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έκδοση δύο σημαντικών νέων βιβλίων.

BLOG|
28/03/2017 - 17:20

Ο Αλτουσέρ ανατρέχει στις φιλοσοφικές παρεμβάσεις του Λένιν για να υποστηρίξει ότι ο μαρξισμός δεν είναι μια νέα φιλοσοφία αλλά μια νέα πρακτική της φιλοσοφίας.

BLOG|
16/12/2021 - 15:57

Τον Νοέμβριο του 1977, από το βήμα του συνεδρίουπου διοργάνωσε στη Βενετία η εφημερίδα Il Manifesto, ο Αλτουσέρ αναφωνεί «Επιτέλους, η κρίση του μαρξισμού!».