ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ


Henri Lefebvre

Η εισβολή του Μάη


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ


Περιηγηθείτε στις κατηγορίες και τις διάφορες σελίδες του νέου site
ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ |
Δευ, 06/06/2016 - 22:13

Ο νέος διαδικτυακός τόπος του Εκτός Γραμμής είναι γεγονός!


Έπειτα από πολλή δουλειά, πολύ σβήσιμο και ξαναγράψιμο, το νέο «χειροποίητο» site του Εκτός Γραμμής είναι έτοιμο για τον «αέρα» του διαδικτύου.  

Εύχρηστο, ελαφρύ, φτιαγμένο για χρήση σε οποιαδήποτε οθόνη (υπολογιστή, tablet και κινητό), το νέο μας site είναι σχεδιασμένο για να συγκεντρώνει και να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων του Εκτός Γραμμής. 

Πατήστε τον σύνδεσμο και περιηγηθείτε στις κατηγορίες και τις διάφορες σελίδες του νέου site: www.ektosgrammis.gr.

Στην κεντρική σελίδα του μπορείτε να διαβάσετε όλη τη νέα αρθρογραφία μας, το σύνολο των άρθρων που έχουμε δημοσιεύσει ώς τώρα, αλλά και κείμενα που έχουν δημοσιευτεί στο περιοδικό Εκτός Γραμμής, σε διάφορες θεματικές κατηγορίες. Μπορείτε επίσης να βρείτε τους περισσότερους από τους φακέλους του περιοδικού. 

Στη σελίδα των εκδόσεων Εκτός Γραμμής (www.ektosgrammis.gr/books), μπορείτε να αναζητήσετε τα βιβλία που κυκλοφορούν ήδη αλλά και σύντομες παρουσιάσεις όσων είναι υπό έκδοση, καταλόγους εκδόσεων, πληροφορίες για τους συγγραφείς μας, βιβλιοκριτικές, άρθρα και συνεντεύξεις, δραστηριότητες των εκδόσεών μας, καθώς και προδημοσιεύσεις αποσπασμάτων από τα βιβλία μας. 

Στη σελίδα της Πολιτικής-Πολιτιστικής Λέσχης Εκτός Γραμμής (www.ektosgrammis.gr/club), θα πληροφορηθείτε για όλες τις τρέχουσες αλλά και τις παλιότερες δραστηριότητες των Λεσχών μας σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη, οργανωμένες με φίλτρα ανά δραστηριότητα και πόλη για ευκολότερη αναζήτηση. Θα βρείτε επίσης όλους τους κύκλους σεμιναρίων και τα κινηματογραφικά αφιερώματα που έχουμε κάνει, καθώς και οπτικοακουστικό υλικό από τις δραστηριότητές μας. 

Στη σελίδα του περιοδικού Εκτός Γραμμής (www.ektosgrammis.gr/magazine), μπορείτε να δείτε τα εξώφυλλα, το σημείωμα της σύνταξης και τα περιεχόμενα όλων των τευχών του περιοδικού που έχουν κυκλοφορήσει. 

Φυσικά, μένουν ακόμη πολλά να γίνουν σε ό,τι αφορά τόσο την ύλη που εκκρεμεί να αναρτηθεί για να ολοκληρωθεί το περιεχόμενο όλων των σελίδων όσο και τις διάφορες βελτιώσεις για την ενίσχυση της λειτουργικότητας της ιστοσελίδας και την ευκολότερη περιήγηση στις επιμέρους ενότητες. Οι βελτιώσεις αυτές θα γίνονται παράλληλα με τη λειτουργία του site ευελπιστώντας ότι η ίδια η λειτουργία και η χρήση του site θα μας κατατοπίσει πολύ καλύτερα ως προς τις ανάγκες που μπορεί να μην έχουμε προβλέψει. 

Για όλα τα παραπάνω, η βοήθειά σας είναι αναγκαία! Περιμένουμε τα σχόλια, την κριτική, τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις βελτιώσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Ελπίζουμε ότι το νέο μας site θα σηματοδοτήσει μια νέα περίοδο στη διαδικτυακή μας παρουσία, αναγκαία κατ’ εμάς στις σημερινές συνθήκες για το κίνημα και την αριστερά, αλλά και ότι θα δώσει ώθηση και νέες επεξεργασίες στην αναγκαία συζήτηση για τις μεγάλες πολιτικές, ιδεολογικές, πολιτιστικές, κινηματικές και θεωρητικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. 

 

Εκτός Γραμμής

e: [email protected]

f: /EktosGrammis

t: @ektos_grammis

www.ektosgrammis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

ΕΚΤΟΣ ΥΛΗΣ|
29/06/2022 - 19:45

Το Εκτός Γραμμής ξεκινάει το δεύτερο δικό του ταξίδι, αυτή τη φορά από την οδό Ασκληπιού.

ΘΕΩΡΙΑ|
16/12/2021 - 14:44

Τον Νοέμβριο του 1977, από το βήμα του συνεδρίου που διοργάνωσε στη Βενετία η εφημερίδα Il Manifesto, ο Αλτουσέρ αναφωνεί «Επιτέλους, η κρίση του μαρξισμού!».

ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΚΙΝΗΜΑΤΑ|
09/02/2021 - 16:16

Ένα κίνημα για δημόσιο, δωρεάν και δημοκρατικό πανεπιστήμιο, είναι πρώτα απ’ όλα ένα κίνημα για ανοιχτό πανεπιστήμιο.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ/ΚΙΝΗΜΑΤΑ|
24/12/2020 - 11:28

Οι συνέπειες της σεξουαλικής κακοποίησης μέσω διαδικτύου πολλές: ντροπή, φόβος, άγχος, τύψεις.